Koncert Eroike, dvorana Union Celje

Najprej hvala ekipi Drugega sveta za dve vstopnici, ki sem jih zadela v njihovi nagradni igri. :)

Eroiko poznam že od njihovega medijskega začetka, ko so nastopili na Emi, s priredbo Omarjeve pesmi Stop. Priznati moram, da nisem posebej spremljala njihove glasbene poti, a vseeno sem že pred včerajšnjim koncertom poznala njihove priredbe pesmi kot so npr. Ko zvonovi zapojo, Ko mene več ne bo ..

Če ne bi na Drugem svetu prebrala, da bo njihov koncert v Celju, zanj drugače sploh ne bi vedela. Verjetno zato, ker se v zadnjem letu gibljem pretežno po Ljubljani. Moram reči, da sem izredno vesela, da sem bila včeraj tam, ker je bil koncert odličen, Eroika so trije fantastični pevci, ki zapojejo vsako pesem tako, da od navdušenja dobiš kurjo kožo. Res super in vse pohvale! Njihov album je bil najbolj prodajan slovenski album leta 2008, letos pa pripravljajo že drugega in prepričana sem, da bo tudi ta vsaj tako uspešen. Poleg izvrstnih glasov, pa imajo fantje tudi odličen smisel za humor. Predvsem Matjaž Robavs, ki je tudi povedal dosti o zasedbi med samim koncertom in na odličen način spravil celotno dvorano v smeh.

Moja ocena koncerta: 10. In fantje so od včeraj naprej na mojem seznamu izvajalcev, za katere se splača odšteti tistih nekaj (verjetno 20+) evrov, da greš na njihov koncert.

3 thoughts on “Koncert Eroike, dvorana Union Celje

  1. Sem si prebrala tudi tvoj blog. Ja res je blo super in prepričana sem, da bi z malo več promocije napolnili tudi kakšno večjo dvorano v Celju. Če bo le kdaj kakšen organizator za stvar :)

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s