Jasnovidci

Danes sem prebrala, da je bolgarska jasnovidka Vanga (edit: ki je sicer umrla že leta 1996) napovedala 3. svetovno vojno, ki naj bi bila leta 2010. Nič posebnega, sem si rekla, pač še ena ženska, ki je mislila, da vidi v prihodnost. Pa sem brala naprej in baje, da je ta gospa napovedala tudi začetek 2. svetovne vojne, smrt princese Diane in napad na dvojčka v Ameriki 11. septembra. Tej gospe Vangi naj bi neka nevidna bitja pošiljala informacije skozi čas in prostor.

Jaz tem stvarem ne verjamem, čeprav vem, da baje nekateri zares vidijo v prihodnost ali pa ti povejo stvari iz preteklosti, ki so se ti res zgodile. Če bo res leta 2010 3. svetovna vojna in če je imela gospa Vanga prav, pa bomo videli takrat.

Drugače pa se mislim da vsi zavedamo tega, da dosti ljudi služi na ta račun. Koliko je spletnih strani, kjer ‘jasnovidci’ obljavljajo svoje 090 številke, ljudje pa seveda kličejo, ker jim slepo verjamejo. Jaz sem glede tega zelo skeptična in ne bi poklicala ter tudi ne bi osebno obiskala kakšnega vedeževalca in mu tam pustila en lep kupček denarja. Razen, če me kak znanec iz svojih izkušenj osebno prepriča v to. Sicer pa sploh ne vem, če želim vedeti kaj bo z mano čez nekaj časa. Bom že videla, ko bo prišel tisti čas =). Defenitivno pa verjamem v usodo, ampak ob tem pa verjamem tudi v to, da si jo sami krojimo. Če bom jutri sklenila kak posel v službi ga bom zato, ker se bom sama potrudila in ne zato, ker tako piše v zvezdah =).

8 thoughts on “Jasnovidci

  1. Ponavad je tko da gre vse na kup, narodi se združujejo potem pa samo poči, enkrat bo, bomo pa vidl kdaj! res pa je, da majo nekateri bolj razvito intuicijo kot drugi za take stvari.Ljudje postanejo zvezde šele po smri ;)

  2. Simona, preberi si knjigo z naslovom Odkrivanje preteklih in prihodnjih življenj, napisal jo je Bruce Goldberg.
    Jaz verjamem, da jasnovidni ljudje obstajajo. Seveda pa nekateri ljudje ‘fejkajo’ in s tem precej mastno sluzijo.
    Ampak ce verjames v karmo, se nimamo kaj sekirat ;)

  3. Vanga je res napovedala 3.svetovno, tudi Nostradamus jo je, včasih se letnice ne da točno napovedati, je pa res, da so hudi časi in nam nuklearna katastrofa grozi iz Bližnjega in Daljnega vzhoda…, sem tisti, ki je točno napovedal, da bo vojna za Slovenijo trajala 10 dni, da bo Mitja Kunc dobil zlato kolajno v slalomu na OI v Koreji, da bodo naši nogometaši šli na SP v nogometu in da bo Slovenija v letu 2012 imela še velike težave na vseh nivojih.

    Tomaž z Jesenic (književnik)

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s