Ravno tako kot prejšnjih šest let, tudi letos ne morem mimo ključnih besed, ki so vas pripeljale na moj blog. Kljub temu, da čez mojo glavo šibajo razno razne ideje (in vse so prav fine khm) je to zagotovo najbolj zabaven zapis – vsaj zame. Če bo nasmejal še koga od vas, pa še toliko bolje ;).

  • simona budna / lani sem simona budna slikala, letos sem samo budna. Očitno je vsem delovna morala nekoliko upadla, a naj vas potolažim, da ne samo da budna slikam, budna tudi jem, se sprehajam, mislim in ob dobrih dnevih grem budna tudi spat.
  • simona kava dance wise teacher / Začelo se je logično, ker če sem budna, sem po vsej verjetnosti spila tudi kavo. Naprej pa ve samo Bog, kaj je to … ali pa še on ne. Ne rečem, da bi nekdo vpisal simona vino dance wise teacher … vinu sledi marsikaj, tudi naučim te lahko kaj, čeprav mogoče res ne modro.
  • kako do službe brez izkušenj / Čisto nobenih? Tudi nog ne znaš dati narazen? Malo heca. Kar nekaj sem pisala o teh temah, tako da lahko klikneš tukaj in si prebereš nekaj mojih modrovanj. Glede na to, da sem trenutno v službi in da to ni prva moja služba, mi lahko tu in tam tudi verjameš ;).
  • kaj počneš sam za rojstni dan / Pa to je tvoj dan, počni, kar ti paše. Hodi nag/a po stanovanju, slikaj se s surikatami v živalskem vrtu, pokliči vodovodarja, napij se do onemoglosti (a ne kliči bivšega/bivše zakaj je taka ***/***, da ni mogel/a biti s tabo še dodatnih 11 mesecev, da ti ne bi bilo treba biti sam/a na rojstni dan).
  • punca v mariboru ki fukajo zastonj / Če jo res lepo pogledaš in nisi totalni kreten, ti mogoče celo ne bo zaračunala. In to v katerem koli kraju.
  • kaj primankuje ljudem ki ne jedo glutena / Gluten. In en j v besedi primanjkuje.
  • zakaj ne gre na instagramu unfollow / Pa ne no, res? Šteka? Pismo, zdrži. Res, vem, kako je. Ko slediš nekomu, ki zgleda tak potencial na začetku, potem pa slike pasjih riti, poglodanih listov, zrnatih obrisov in selfijev na wc-ju. P.S. Si že poskusil/a restartati svoj telefon?
  • somina…s.to..z..naam / Spominjam se totega z napakami? Skomina srečna plato z nasladami?
  • obdelava slik foto simonka / Napačna številka gospa.

Ključne besed prejšnjih let si lahko prebereš na povezavah spodaj:

2014

2013

2012

2011

2010

2009

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s