Spontanost je obvezna

Vsi, ki me poznate, veste, da nisem ravno najbolj spontan clovek. Ce je nekaj splanirano vnaprej, me pomiri, mi je pa kristalno jasno, da najlepse zgodbe nastanejo, ko se zgodi nekaj nepricakovano. Life starts in the end of your comfort zone.

Zato se zadnjih nekaj mesecov trudim, da nacrtno delam stvari, ki jih drugace ne bi oz pri katerih bi me premagal strah. Ce ne bi, potem ne bi nastale lepe zgodbe, predvsem fotograske.

Pa gremo se na morje. V kraju, kjer smo (Zaglav) ni kaksnih lokalov/diskacov in podobno, priblizno enkrat na teden dogaja  v bliznji Martinscici, vceraj pa je bila na Vidovicih jaka festa – slisi se fino, edini problem je, da je to res na hribu, do katerega vodi ozka cesta, ki pripelje do panicnega izpada voznikov in sovoznic, razbite plocevine itd. No, malo pretiravam, ampak dejansko je bolje iti pes. Iti pes pa pomeni cca 1,5h hoje, od tega eno uro v hrib. Ampak smo se odlocili in sli. Ceprav le po temi, so Vidovici zelo lepo naselje – ozke in stare ulice, na koncu oder z bandom, veliko ljudi … in glej, glej … vceraj nismo bile med starejsimi, ampak mlajsimi – veliko mlajsimi. Band pa da sploh ne govorim – Lady luna – nihce od nas slisal nikoli, ampak svirali so vse, od hrvaskih, tujih, slovenskih … skratka festa kot se spodobi.

In ce bi vceraj spet vztrajala pri svojem, bi verjetno ostala doma, ker zakaj bi clovek ponoci hodil v hrib, da gre zurat? Ce nimas pricakovanj, ne mores biti razocaran. Lahko pa si navdusen.

In ceprav sem vceraj skoraj zaspala po poti in pokurila 10x vec kalorij, kot bi jih lahko, sem spet prezivela enega lepsih vecerov. Hvala vsem, ki me nabrcate v rit ko je treba.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s