Mega zajtrk v MINI DOMA

Občutka, ko ti na popolnoma drugačen, prijeten način, dan polepšajo BMW Group Slovenija, ekipa Trapez in dom ‘Marka Pacemana’, se ne da kar tako opisati.

Med 16. marcem in 5. aprilom je vrata svojega doma (v prostorih id:doma), odprl imaginarni Mark Paceman. ‘Prostor izbrane arhitekture, edinstvenega stila in neštetih ustvarjalnih idej. Prostor, kjer novo vozilo MINI Paceman sreča modo, umetnost in gastonomijo.’ Tako nas je ekipa Trapeza, danes dopoldan, odpeljala na zajtrk ali bolje rečeno brunch. Prijetno vzdušje, dobra družba sodelavcev in ustvarjalcev ter odlična hrana. V prostorih id:doma se od 16. marca vsakodnevno odvijajo različni dogodki: brunchi, vpogled v omaro modnih novinarjev in stilistov, degustacija vin, piv in viskija, razstava ilustratorke Mete Wraber, oblikovalke Nine Mršnik in fotografinje Ade Hamza, filmski večer … skratka, pestro. Vse v sproščenem vzdušju in med drugim v ‘družbi’ MINI Pacemana.

MINI Paceman je športni kupe (to sem prebrala na strani), o ostalih tehničnih lastnostih si prosim preberite na www.mini-doma.si, jaz jih kot ženska žal ne znam opisati :). Lahko pa zapišem, da je trendi, eleganten, skratka … lep avto :). In kar je pri MINI DOMA najlepše – v ospredju ni MINI Paceman, v ospredju si ti, gre za druženje in zabavo, MINI pa je ves čas subtilno prisoten. Dogodki so sami po sebi zastavljeni tako dobro, da smo verjetno vsi, ki smo imeli priložnost vstopiti v ta prostor in se zapeljati z njimi, o tem pišemo, objavljamo povsod, kjer se objavljati da in s tem dopolnjujemo zgodbo ustvarjalcev.

Vrhunsko, kaj manj bi bilo napak napisati :).

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s