Zavajanje Tušmobila

V soboto sva se s prijateljico odpravili v kino – v Planet Tuš Celje. Ob vstopu v dvorano sva prejeli kupon na prvi sliki.

Ok, pogledamo film in na koncu se na ekranu izpiše, da vsak, ki s karto pride naslednji dan v Tušmobil, dobi telefon na drugi sliki.

Čeprav je mobitel popolnoma preprost, sem ga šla iskat, ker vedno prav pride, če se ti pokvari obstoječ ali pa ga lahko podariš komu, ki ni preveč zahteven uporabnik. Prodajalcu pokažem karto in mi pove, da moram, če želim dobiti “brezplačen” telefon, kupiti vrednostno kartico v višini 20 €. Ok, glede tega se še ne bom pritoževala, ker je možno, da je to pisalo v drobnem tekstu na platnu, za te pa vsi vemo, da so po navadi tako drobni, da jih večina ne uspe prebrat. Plačam 20 €, ker smo se vmes že dogovorili, da bomo telefon podarili in odidem iz prodajalne. Nakar zagledam plakat pred prodajalno na katerem piše bolj na kratko povedano tisto, kar piše tudi na TEJ POVEZAVI.

Kako mi lahko dajo v roke kupon na katerem piše “Planet tuš vas nagrajuje … presenečenje za vse obiskovalce”, če je to neka splošna akcija, ki poteka neodvisno od tega, če prideš tja s kino karto ali ne? Zares grda in popolnoma nepotrebna poteza. Ampak očitno našim podjetjem res z vseh strani teče voda v grlo, če se tudi “ugledna” poslužujejo tako podlih potez. In ja, to je takšna poteza, ki te stane bodočih kupcev. Vsekakor me Tušmobil ne bo nikoli pridobil kot naročnico.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s