Sosed mi gleda v Facebook

Verjetno se sprašujete kaj je tu tako čudnega? Pač imam soseda, sosed je moj ‘prijatelj’ na Facebooku in sosed gleda moj profil. A-a. Ta sosed ni moj Facebook prijatelj, mi pa gleda v profil. Da razložim…

Naš blok je zgrajen v obliki črke L. In v mojo sobo, preko balkona, natančneje predvsem na mojo posteljo in pisalno mizo, gleda kar nekaj oken iz sosedanje strani. Včasih zna bit malo nerodno, sploh, če pozabiš kaj počneš ;). No, večinoma imam tako ali tako zastrte rulete in ne na stežaj odprta vrata na balkon. Razen seveda poleti, ko je vroče in paše predvsem ob večerih malo prezračiti prostor. Takrat pa si na udaru pogledov sosedov. Sedaj že bivšo sosedo, sem tudi jaz enkrat videla, ko se je ob poslušanju glasbe božala po trebuhu na postelji ;).

No skratka. Ko sem danes ponoči zaprla vrata, se je nekdo na vso moč iz enega okna zadrl Facebooook. Verjetno ni naključje, da sem ravno takrat bila kakšne pol ure na Facebook chatu. Hm hm. Nič strašnega, verjetno. Se pa sprašujem, kaj če bi bil moj sosed freak in se npr spomnil z daljnogledom gledat na moj računalnik in me videl vpisovati moje geslo ali kaj podobnega? Upam, da tega ne bere in da ne bo dobil kake nore ideje ;).

6 thoughts on “Sosed mi gleda v Facebook

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s