Vsak človek ima svoj gfk

Jaz, ki veljam za blaznega nebralca knjig..mislim, še Twilight manija mi je šla počasi, ampak res počasi skozi možgane.. no, jaz blazni nebralec, sem se zadnje čase zagrela za branje. Začelo se je z branjem Dnevnika na vlaku, nadaljevalo z branjem marketinške knjige (no, ta mi vsekakor poklicno koristi in se s tem ni za hvalit, da jo želim brat), zadnjič pa sem naletela na knjigo Kurc gleda, ki mi je tako blazno všeč, da moram te neopisljiv občutek delit z vami..kot po navadi sem spet zašla, ampak takoj preklopim na naslov. Gfk…gfk je genetsko fuknjena koda, ki jo ima vsak človek (po mnenju avtorja knjige, tega se res ne bi js sama spomnila). In ja, strinjam se s tem 100 % in vse kar pišem v nadaljevanju je moje razmišljanje.

No, a ni res? Tudi pomoje smo vsi malo fuknjeni. Eni sicer tako, da ljudem sekajo glave in to je negativna oblika fuknjenosti, potem pa imamo tisto blago obliko, ki nas dela posebne, zaradi katere si upamo narediti kar kdo drug ne bi. Aja, še ena razlika je. Fuknjeni smo vsi, samo eni si to ne upajo pokazat. Pardon upamo. Js sem v sebi dokaj fuknjena…če bi vedli kaj vse men včasih roji po glavi. Pa to je pozitivna fuknjenost, še muhi ne bi storila žalega. No, to je bla zdej laž, priznam. Muhotepec je v pogonu pri meni. Ampak, jaz to nezadržanost, blago fuknjenost držim v sebi, čeprav nima nobenega smisla. Ker po mojem mnenju je tista blaga oblika fuknjenosti ravno dovolj, da se imaš fajn in da dosežeš včasih tisto, kar drugače ne bi.

Sem preštela…8x sem uporabila besedo fuknjen…no, zdaj je 9x. Sliši se grdo. Ampak a ne paše včasih govoriti grdo? Sej prirejena kletvica ‘pismo’ tud neki šteje, ampak resnično pa paše rečt p****.

p.s. V prostem in delovnem času se nadvse trudim uporabljati čim manj kletvic, dokler me kaj ali kdo ne pripelje do točke, kjer se ne morem več zadržati. Za uporabo vulgarnih in neprimernih besed se opravičujem vsem, ki me poznajo in tudi tistim, ki me ne. Hvala za razumevanje.

2 thoughts on “Vsak človek ima svoj gfk

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s