Wanna be famous?

Po tem, ko je Slovenijo nehal tresti Murko (sam res, kje pa je kaj on zadnje čase?), jo je zatresla Daniela. Mlada punca, ki je posnela nekaj videov na temo letošnje Eme in si s tem priborila tudi mesto v eni izmed najbolj tračarskih strani v Sloveniji. Žal ne morem reči, da si posnetke oglejte sami, ker so izbrisani, poleg tega je izbrisan tudi članek. (popravek: baje so spet objavljeni članki na drugih straneh, ker je punca bojda zaplesala tudi striptiz).

Daniela je punca, ki jo je snemala sestra, med tem ko je govorila o Emi, zavrtela nekaj pesmi in zraven odpirala usta ter se poleg tega sumljivo gibala. Vse kar lahko rečem je O MOJ BOG. Kaj spodbudi ljudi, da delajo dobesedno norce iz sebe? Kaj? Želja po pozornosti? Prevelika samozavest?

Moja osebna želja je že od vedno, da bi znala vsaj eno pesem spodobno zapet. Ampak, lej ga zlomka, nimam posluha (o tem, da baje vsi imamo posluh, le da se moramo naučiti zadeti ton kdaj drugič).  Torej je to znak, da nisem primerna za avdicijo Slovenija ima talent ali da posnamem video in ga objavim na You Tubeu. Sem pa primerna, da pojem na ves glas v domači kopalnici ali na koncertu Jana Plestenjaka, če to ne vključuje petje z njim na odru.

Bolj kot gledam, bolj mi je jasno, da je internet poln ljudi, ki ne vedo točno kaj delajo, se vseeno izpostavljajo, ko pa jih nekdo postavi pred dejstvo, se ustrašijo, izbrišejo vse posnetke in bloge ter se umaknejo z besedami ‘Vračam se kmalu, z novimi posnetki in idejami, s katerimi bom še boljši ter s katerimi vam bom pomagal do uspeha’. Kot npr. Žan Nekrep, ki se je umaknil s podobnimi besedami kot sem jih zapisala v prejšnjem stavku. Prihaja boljši in uspešnejši Žan, meni pa se le zdi, da je ugotovil, da res nima toliko znanja, kot misli, da ga ima, ali pa so ga le preveč potrli Had-ovi zapisi.

Mene sicer že marsikdo pozna ;) ampak lahko se vseeno slečem v moji sobi, se posnamem kako naga plešem na Lady Gaga in to objavim na You Tubeu. Ja garant me bo čez dva dni poznala cela Slovenija. Sicer bom verjetno v torek dobila odpoved v službi, ampak ej, js bom slavna!!!

Hec na stran. Ne bom se slačila (pred kamero), bom pa še naprej čivkala na blogu, objavljala fotke, dobro opravljala delo v službi in si tako širila krog poznanstev ter stala za tem kar delam. Tudi jaz verjetno marsikdaj zapišem kakšno bedarijo sploh na tem blogu, pa kaj, treba je sprejeti negativne kritike in iti dalje. Če se umakneš, daš samo vedeti, da si šalabajzer, ki ne ve kaj dela. Sploh pa so različna mnenja point obstoja. Kak dolgčas bi pa bil, če bi vsi razmišljali enako?

6 thoughts on “Wanna be famous?

 1. Dolgčas bi bil. če ljudje ne bi delal neumnosti.
  In se tud ti ne bi mogla spotaknt ob Murkota in neko Simono, pa zraven pametovat ane? :P
  Sej zato pa mamo šalabajzerje, da se lahko počutmo ob njih bolj pametni, razumski in velepomembni.
  Ti pa kar bod siva miška še naprej! :D

 2. Ta punca, ki jo je seveda kot bizarko objavila tudi Irena Sirena, je očitno, če dobro opazuješ njen pogled in robotske kretnje, duševno prizadeta. Zato bi ob takih posnetkih morale posredovat ustrezne inštitucije, ker gre za zlorabo. Morda nenamerno zlorabo, ker ne vemo, koliko je stara ali kako je z duševnim stanjem njene sestre. Verjetno je tudi zato izbrisan tisti članek in posnetki, ker se je naknadno izvedelo, da punca ni ustrezno prisebna, večina ljudi pa nima smisla, da bi že po posnetkih to prepoznali. Na žalost. Vendar se popolnoma z interneta izbrisat ne da nič, tako da bo zaznamovana v vsakem primeru.

 3. Ne poznam niti nisem gledal tega videa te punce.
  Posredovat ustrezne inštitucije? Ma še za marsikatero dejansko katastrofo (tud če je dokumentirana na videu) ne posredujejo, ne pa bodo za kaj takega.
  Mal si naivna, da bo samo zgražanje spremenilo splošno situacijo.

 4. Že to, da so samo izbrisali je velik, da je res mogoče še kdo v SLO ni videl..je pa res, da sam izbris ne reši situacije, določeni ljudje še vseeno posedujejo te posnetke. Severino so tudi izbrisali, pa se je čez čas spet pojavil video. S punco pa vsekakor ni vse ok, verjetno tudi z njeno sestro ne, kot praviš Simona. Je pa res, da je to bila njuna svobodna odločitev, če objavita posnetke ali ne, tako da…je pa res, da mogoče ob tem nista ble ravno prištevne.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s