Ko brez miru okrog divjam, prijatli prašajo me kam? Ja, v trgovino.

Slovenski kulturni praznik, 8. februar. Večina nas bo doma dolgo spala ali pa okrog pohajkovala, trgovci bodo pa delali, da bomo lahko mi razvajenci, šli zjutraj po svež kruh in mleko za v kavo. Že od decembra naprej se resnično sprašujem zakaj sploh kdo v naši državi omenja recesijo, če pa so trgovine tako polne, da nimaš kam stopit? Sobota popoldne, City park – mravljišče. Ok, če se prodaja, naj se prodaja. Ampak a lahko imamo vsaj kak dan malo na off?  Prešeren pomoje ne bi imel nič proti, da malo počivamo, sicer pa je živel v časih, ko je imel kruh drug pomen, kot ga ima danes.

2 thoughts on “Ko brez miru okrog divjam, prijatli prašajo me kam? Ja, v trgovino.

 1. Draga Simona, jaz pa sploh nimam tega občutka. Morda zato, ker stopim v šoping center morda 1x na dva meseca?

  Kdo te pa sili hoditi tja v soboto popoldne ali na kulturni praznik?

  In ne Prešeren ne bo imel nič proti, če si ta dan vzameš frej. Jaz si bom tudi. Ampak lepo prosim, pusti tudi ostalim, da si dan organizirajo kakor njim paše. Nekaterim pač takrat paše v trgovino, da gredo potem naslednji dan na izlet. Res ni potrebe, da hodimo vsi na isti dan na Šmarno goro, ali kamorkoli pač že.

 2. Dragi (jm). Nihče me ne sili in ob praznikih ne hodim v trgovino. Le izrazila sem svoje mnenje, prav tako kot ti v komentarju. Seveda bom pustila ostale, da si organizirajo dan kot jim paše, vsekakor ne mislim groziti Tušu, Mercatorju in Sparu, naj zaprejo trgovine na kulturni praznik;).

  Vsak ima svojo izbiro, prav tako pa pravico do mnenja, ki se hvala bogu med posamezniki razlikuje.

  Pa oglasi se še kaj.

  Lp, Simona

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s