Dost je blo …

Že kar lep čas razmišljam kaj mi je storiti s tem blogom. Pišem veliiiiiiko manj kot včasih in ne bom iskala izgovorov, a dejstvo je, da enostavno ne najdem energije in časa, da bi večkrat na kup spravila vsaj nekaj pametnih misli, ki jih ni škoda prebrati širšemu krogu ljudi. Blog ima po mojem mnenju smisel, če obljavljaš dokaj redno, recimo en zapis na nekaj dni, drugače pa blog sameva in vsaj zame nima prave vrednosti. In ker sem mnenja, da je bolje molčati, kot pa pisati bedarije, se mi zdi brezveze, da vam vsake toliko časa objavim kakšen zapis samo zato, da bo na blogu nekaj novega. Bolj kot v objavljanje, ki ste ga bili deležni do sedaj, me vleče v objavljanje fotografij, vendar tega iz tudi meni neznanega razloga nočem početi na Siolovem blogu, zato bom to počela drugje. O tem vas vsekakor obvestim, ker upam da me boste tisti, ki ste me spremljali do sedaj, spremljali še naprej.

Ne bom rekla, da je to moj zadnji zapis in bloga tudi ne bom izbrisala, ampak enostavno mi ne predstavlja več takšnega veselja kot včasih, ker so moj čas  zapolnile druge obveznosti in hobiji.

Torej, smo na vezi za drug blog, ostanite pridni in upam, da je vsaj kaka misel v tem dobrem letu padla na plodna tla ;).

Lp, Simona

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s