Ja pa sej nas je dost blogerjev takih

Ki na vsake toliko časa začnemo jamrati kako nič ne obljavljamo in kako zelo nam je žal ter da bomo v kratkem res spet kaj objavili … poznate to, ne?

No tudi jaz ne obljavljam ravno pogosto, zato sem mogoče izgubila kakšnega bralca, ki me je spremljal (saj je kdo tak kje, ne ;))? Služba, zadnji izpit in diploma. To so moji izgovori .. precej dobri, ne? Zato rajši ne objavljam, kot pa da bi nekaj pisala brez vsebine, ker nima smisla. ‘Bolje biti tiho in vsake toliko časa povedati nekaj pametnega, kot pa non stop gobcati in govoriti bedarije.’

Ne bom rekla, da bom napisala že kaj čez vikend, ko bom končno prosta, ker lahko da pač ne bom :) vsekakor pa v bližnji prihodnosti. Spodaj pa seveda ena fotka (kupa zapiskov, ki jih moram dobesedno požreti do četrtka), brez katerih pri meni v zadnjem času enostavno ne gre. Tudi zato se mi porajajo vprašanja kaj storiti v tej smeri .. ali obljavljati fotke tukaj ali odpreti še en blog ali .. bomo videli kaj bo čas prinesel, predvsem pa fotografsko poletje in intenzivno učenje fotografiranja, ki upam, da se začne v četrtek popoldne.

See ya .. oz. read ya =)

img1597.jpg

One thought on “Ja pa sej nas je dost blogerjev takih

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s