Zamenjaš temo bloga in dobiš oglase

Danes me je prijelo, da zamenjam temo bloga. In kaj dobim? Adpartner oglase. Te oglase še predobro poznam in drugače nimam nič proti njim, vem pa tudi, kako deluje vsa stvar in očitno Siolu lepo kapljajo centi v blagajno na račun blogerjev, čeprav bi bilo prav, da gredo ti centi v žep samih blogerjev. Ampak, ker so blogi v okviru Siolove strani, se tako pač ne gremo, kar je gledano s Siolove strani čisto logično, mene pa to prekleto moti. Kaj čmo, imam pač določena načela.

Vprašanje pa je: se da oglase odstranit ali moram it nazaj na staro temo, ki jih celo ne vključuje?

10 thoughts on “Zamenjaš temo bloga in dobiš oglase

  1. @ Simona,
    Luka ti samo spama… meni je celo obljubil, da bo prenehal s to obrtjo, pa očitno spet serje…

    Sicer pa preden boš prinesla notri 40 €, da si jih boš izplačala preko AdPartnerja lahko traja in traja (več kot leto) + pazi, ker bo DURS staršem vzel pravico do olajšave kot vzdrževani član (dokler se šolaš, imaš ta status) in si praktično v minusu za več sto €. Lahko pa na to podaš ugovor in neseš na davčno izpisek v tistih mesecih, katerih si si izplačala zaslužek preko oglasov in bodo starši prejeli olajšavo vsaj za preostale mesece…

  2. Sej js si nism sama zbrala, da bom mela Adpartner oglase tu, ampak so avtomatsko v določenih temah, ki jih Blogos ponuja. Denar pa gre Siolu. In js teh oglasov nočem met tule, ker se mi zdi glupo, da bo Siol lepo služu na račun blogerjev. Tako da če se oglasi ne dajo odstranit bom najprej zamenjala temo, da bo tko začasno, mam pa že itak neki časa preselit blog nekam drugam :)

    Nism si pa misla, da lahko na račun teh oglasov nrdijo kar so tebi .. za tistih pičlih 40€. No zdaj vsaj veš kak je na stvari ..

  3. A Adpartner so vkopomirani, torej jih fura SiOL? Zanimivo… sem mislil, da si jih ti namestila :) Sicer pa, če si naročnik SiOL-ovih storitev vpišeš username in geslo nekje v nadzorni plošči in se ti oglasi ne prikazujejo več. ;)

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s