Najraje se rolam po osmih koleščkih

Ta zapis je bolj kot rolanju, posvečen tistim čevljem, ki imajo v peti kolešček. Ne bi se rada hvalila, a rolanje obvladam precej dobro, saj me rolarji spremljajo že od malih nog, a vseeno se s tistimi čevlji ne znam peljati niti pol metra. Ko sva bili nekaj časa nazaj s prijateljico v Hervisu mi je rekla, daj poskusi se peljati s tem, meni ne uspe in seveda sem si mislila, ah nič lažjega .. no seveda ni nič lažjega, ker je pravzaprav težko. Posebej se sicer sredi trgovine nisva spuščali v to tehniko in ugotavljanje kako za vraga to spraviti v pogon, a očitno neka tehnika že obstaja, saj se mnogo mladih s tem ‘vozi’ naokoli.Torej, vsi tisti, ki to obvladate – kakšen nasvet kako se najlažje peljati s temi čevlji? Da ne bo pomote, ne nameravam si jih kupiti, a vseeno me daje, da bi naslednjič, ko jih bom videla na polici, še enkrat poizkusila.

Še vseeno pa se najraje rolam po osmih koleščkih, čeprav gre tudi z rolerji zlahka po štirih ali dveh – tam malo lažje, kot pa pri tistih čevljih ;)

7 thoughts on “Najraje se rolam po osmih koleščkih

  1. Ravno sem ugotovila, da nimam pojma koliko koleščk imajo moji rolerji lol. Te čevlje sem pa jaz že povsod iskala, ker me res zanima kako to funkcionira! V Hervisu jih imajo? Ko sem enkrat gledala eno punčko ji je šla uporaba super od rok oz nog… Hm, potem ni tako simpl?

  2. @Mesko: sam s 5. koleščki so res tko bolj samo za ‘osnovno’ in bolj hitro rolanje al se da z njimi tud kake trike počet in tko? mal po zadnjem, sprednjem koleščku, sem tja? :)
    Thunderstorm: Ja v Hervisu jih majo. Ja sej s tem se da pelat, ker sem js tud vidla dost mladih s tem, ampak očitno je neka posebna tehnika .. men ni nikakor uspelo, nisem pa potem sredi Hervisa preveč ‘telovadla’ ;)

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s