Najraje se rolam po osmih koleščkih

Ta zapis je bolj kot rolanju, posvečen tistim čevljem, ki imajo v peti kolešček. Ne bi se rada hvalila, a rolanje obvladam precej dobro, saj me rolarji spremljajo že od malih nog, a vseeno se s tistimi čevlji ne znam peljati niti pol metra. Ko sva bili nekaj časa nazaj s prijateljico v Hervisu mi je rekla, daj poskusi se peljati s tem, meni ne uspe in seveda sem si mislila, ah nič lažjega .. no seveda ni nič lažjega, ker je pravzaprav težko. Posebej se sicer sredi trgovine nisva spuščali v to tehniko in ugotavljanje kako za vraga to spraviti v pogon, a očitno neka tehnika že obstaja, saj se mnogo mladih s tem ‘vozi’ naokoli.Torej, vsi tisti, ki to obvladate – kakšen nasvet kako se najlažje peljati s temi čevlji? Da ne bo pomote, ne nameravam si jih kupiti, a vseeno me daje, da bi naslednjič, ko jih bom videla na polici, še enkrat poizkusila.

Še vseeno pa se najraje rolam po osmih koleščkih, čeprav gre tudi z rolerji zlahka po štirih ali dveh – tam malo lažje, kot pa pri tistih čevljih ;)

Advertisements

7 thoughts on “Najraje se rolam po osmih koleščkih

  1. Od vedno imam rolarje s petimi koleščki, vendar mi ni težko tudi, če imajo samo 2 ali pa 4. Vendar meni osebno je najboljši občutek s temi, ki imajo 5 kolesc.

  2. Ravno sem ugotovila, da nimam pojma koliko koleščk imajo moji rolerji lol. Te čevlje sem pa jaz že povsod iskala, ker me res zanima kako to funkcionira! V Hervisu jih imajo? Ko sem enkrat gledala eno punčko ji je šla uporaba super od rok oz nog… Hm, potem ni tako simpl?

  3. @Mesko: sam s 5. koleščki so res tko bolj samo za ‘osnovno’ in bolj hitro rolanje al se da z njimi tud kake trike počet in tko? mal po zadnjem, sprednjem koleščku, sem tja? :)
    Thunderstorm: Ja v Hervisu jih majo. Ja sej s tem se da pelat, ker sem js tud vidla dost mladih s tem, ampak očitno je neka posebna tehnika .. men ni nikakor uspelo, nisem pa potem sredi Hervisa preveč ‘telovadla’ ;)

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s