Elektronska cigareta

Kot vsi vemo, je kajenje škodljivo, ker cigarete vsebujejo ogromno snovi, ki škodujejo našemu organizmu. Nekaj časa nazaj sem izvedela, da obstaja tudi elektronska cigareta. Ponudnikov le-teh je ogromno, bistvo vseh teh elektronskih cigaret pa je v tem, da so zdravju manj škodljive.

E-cigareta vsebuje nikotin, ne vsebuje pa katrana in vseh ostalih škodljivih snovi. Poleg tega tudi ni dima, saj se iz cigarete kadi para in prav zaradi tega jo lahko kadite kjerkoli, tudi med delovnim časom za pisalno mizo, če želite. Občutek je baje skoraj isti kot pri kajenju. V cigareto vstavite vložek, ki ga izberete po želji (od visoke vsebnosti nikotina pa do brez vsebnosti nikotina, izbirate pa lahko tudi med različnimi okusi), baterijo, ki jo morate vsake toliko časa zopet napolniti in to je to. En vložek naj bi zadostoval za več kot škatlico navadnih cigaret, stane pa manj kot običajni cigareti, zato lahko z e-cigareto tudi prihranite. Z njo pa se lahko kajenja tudi odvadite, saj si lahko, kot sem že omenila, kupite različne vložke, najprej z večjo vsebnostjo nikotina, potem pa vse manj, na koncu pa brez nikotina in imate samo cigareto, da je še tisti občutek cigarete v rokah in ustih.

Skratka ‘fajn’ zadeva. Sicer je nisem preizkusila in je nikoli ne bom, ampak mi je všeč, ker ne smrdi. Kar pomeni, če bi vsa moja družba in družina kadila e-cigareto, bi bilo moje življenje veliko manj smrdljivo :)

2 thoughts on “Elektronska cigareta

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s