Kdo predstavlja Slovenijo?

Tole je posnetek letošnje Miss Universe Slovenije – Anamarije Avbelj. Poglejte si in pomislite, ali ni sramotno, da nas predstavlja punca s tako polomljeno angleščino, ki poleg tega, da je misica, študira na Mednarodni fakulteti za družbene in poslovne študije v Celju, kjer jih naj bi, poleg ostalega seveda, učili tudi angleščino?!

5 thoughts on “Kdo predstavlja Slovenijo?

  1. Hja angleščina zagotovo ni ena izmed stvari, ki bi jih omenjena gospodična obvladala. Če že nima ravno bogatega besednega zaklada, bi pa lahko pazila vsaj na pravilno uporabo časov. Od neke povprečne misice niti ne pričakujem nekega hudega znanja tujih jezikov, vendar bi kot študentka lahko znala malo boljše. Res pa je, da je Miss Universe lepotno tekmovanje in ne tekmovanje v znanju tujih jezikov, čeprav marsikatera misica obvlada tudi to, kar je super, saj je ljudi s kombinacijo “pamet+lepota” vse manj in manj :)

  2. Nataša se strinjam, v osnovi je to vsekakor lepotno tekmovanje, samo je pa tudi svetovno tekmovanje, kjer se pričakuje, da znaš govoriti jezik, ki ga večina sveta razume in to je angleščina. Ne bi me motilo, če bi takole govorila predstavnica kakšne manj razvite države, ampak Slovenka in povrhu vsega še taka, ki bo imela nekoč takšno izobrazbo, kjer se obvladanje angleščine defenitivno pričakuje. Mene osebno bi bilo na njenem mestu sram. Ampak sej … glavno da je lepa, čeprav imajo tudi v tem primeru vsake oči svojega malarja :)

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s