Ko človek prenese marsikaj … a vse ima svojo mejo (oglasi Top Shop-a)

Sedajle sem iz čistega dolgčasa na spletni strani pogledala oglase za Top Shop in njihove ‘bajno dobre, super, fantastične izdelke, po najbolj ugodni ceni, na obroke, zelo priročne, skratka z njihovimi izdelki je vaše življenje lažje’. No ja, nad njihovimi izdelki nisem kaj preveč navdušena (ja, lastne izkušnje in to slabe), nad njihovimi oglasi pa še manj. Zakaj? Ker nastopajoči v oglasih delajo marsikdaj norce iz samega sebe, pa tudi iz gledalcev. Preberite, kaj dejansko govorijo in če boste na koncu mnenja, da so povedali nekaj pametnega, potem … no saj veste kako in kje se napišejo komentarji :) .

Tweeze (ono za dlake pulit): ‘So mi bla očala napot, pa sm jih mogla dol dat, pol pa sm jih šla tkole popult, aha, pa lepo s pinceto. Tale Tweeze mi pa vse lepo popul vn. Vlka razlika je od Tweezija pa pincete. Pincete nč več, ka pa mi bo pinceta? Js sm hodla h kozmetičark, zdej odkar mam Tweeze pa nč več, ni nč rdeč, pa nč se ne pozna nobena stvar. Nč me ni bolel, js sm bla že tko navajena od kozmetičarke, sam tm me je pa res bolel, klele pa sploh ne.’ No pa poglejmo: teta je dala očala dol (če ima očala verjetno slabo vidi) in šla s pinceto pulit dlake. Po vsem tem se čudi, da ni populila vseh dlak. Ja verjetno da ne, če še jaz ne vidim včasih vseh, pa vidim super, ona je pa dala očala dol. Na žalost so na spletni strani spustili del, v katerem ta gospa razlaga, kako je dala na mesec okoli 40€ (ali nekaj podobnega) za depilacijo brčic, ko še ni imela Tweeze-ja, pa kako ji je mož prinesel pinceto iz Italije, pa ni bila v redu. A si lahko mislite? Pinceta je bila iz Italije, njej pa so še kar rasle dlake. Absurd!

Parni čistilec H20: ‘Očisti tudi lesene površine, res je, z njim lahko očistite tudi preproge.’ No mišljeno je bilo verjetno drugače, a tisti, ki v oglasu govori, to pove tako hitro, da pač zveni tako kot zveni – torej v tem primeru sklepam, da: lesene površine=preproga.

Go Duster – omelo za prah: ‘Brisanje prahu po starem je zamudno, dolgočasno in naporno, Go Duster pa se vrti, opravi 250 vrtljajev na minuto’ … ‘ celo otroci so navdušeni nad njim.’ Si lahko mislite? Včasih smo se dolgočasili, ko smo brisali prah, danes pa je to zabavno, saj se ta stvar vrti!

A mogoče kdo ve, koliko plačajo tem ljudem, da nastopajo v teh oglasih? Ga ni denarja na svetu, da me kdo pripravi take bučke govorit po televiziji.

Kako pa se vam zdi vse tole? A so ti oglasi sploh komu všeč?

3 thoughts on “Ko človek prenese marsikaj … a vse ima svojo mejo (oglasi Top Shop-a)

  1. Ja, se kar strinjam s tabo. Oglasi te vrste so res malo neumni in dolgočasni. Drži, da je bistvo oglaševanja prikazati stvar, ki je še tako neuporabna in butasta kot da je najboljša, vendar ne na tako banalen in poneumljajoč način. Sicer sama še nisem kupila niti ene stvari iz Topshopa, sem pa o kvaliteti teh izdelkov slišala že marsikaj. Večina izmed njih naj bi res bila čisto neuporabna in slabe kvalitete. Najbolj smešno se mi pa zdi, ko primerjajo nek izdelek s svojim, ki ga oglašujejo. Uporaba “onega ta drugega” je nerodna, nepraktična lalalala… A z njihovim gre vse kot po maslu, sesanje npr. postane užitek…blablabla…Kdo to verjame? Res si ne morem predstavljati življenja brez Singing bird clock, Space bag vrečk in Power juicerja… če verjamete :)

  2. Točno ja, Singing bird clock, na to sm pa že čist pozabla. Pa on božični venček k je igral … sej ko ti prvič zaigra se ti zdi še mogoče smešno :). Ah ja, življenje je s Top Shop-ovimi izdelki zares lepo (če jih nimaš v lasti;)).

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s